Select Page

Kosovar Anthem

  1. Home
  2. /
  3. Kosovar Anthem

Evropa

The full lyrics of the Kosovar Anthem

O mëmëdhe i dashur, vend i trimnisë
Çerdhe e dashurisë
N`ty shqipet fluturojnë dhe yjet ndriçojnë
Vend i të parëve tonë

Ti qofsh bekue për jetë e mot
O nënë e jonë
Ne të dalim Zot

O mëmëdhe i dashur, vend i trimnisë
Çerdhe e dashurisë

Kosovo has no motto.
The currency is the Euro.

Need a gift idea! Want to support your team, your country!

Kosovar Anthem
More than 100 products to discover in the shop!

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *